Fodbold nyheder

Arsenal-englænder vil væk: AS Roma står klar i kulissen

Af Philip Dar

Ainsley Maitland-Niles skal angiveligt være tæt på et skifte til Serie A.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal har stor succes med at bruge spillere fra egne rækker. Øjeblikkeligt nyder spillere som Bukayo Saka og Emile Smith-Rowe godt af tilliden fra trænerstaben, hvor der kvitteres med gode præstationer, mål og assists.


En spiller, som dog har haft svært ved at bide sig fast for alvor, er den engelske midtbanespiller Ainsley Maitland-Niles, som også er blevet brugt på højrebacken tidligere i sin Arsenal-karriere. Maitland-Niles har dog ikke optrådt i en Premier League-kamp siden november måned.

Nu skal italienske AS Roma dog være klar til at løsne Maitland-Niles fra frustrationerne, da Serie A-klubben vil hente Maitland-Niles på en lejeaftale med købsoption. Det skriver Sky Sports Italia, som desuden skriver, at Maitland-Niles allerede har takket ja til tilbuddet, men klubberne har svært ved at nå til enighed om den økonomiske del af aftalen.

AS Roma har budt 5,5 millioner kroner for lejeaftalen og en købsoption på 74 millioner kroner, men Arsenal oplever dette som værende for lavt. Sky Sports Italia nævner dog ikke hvilken pris, som Arsenal kræver i stedet.

Mere om Ainsley Maitland-Niles

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE