Fodbold nyheder

Medie: Klub jagter Luis Suárez på fri transfer

Af Carl-Emil Bromose

Den uruguayske stjerneangriber Luis Suárez har kontraktudløb med Atletico Madrid til sommer, og han rygtes nu væk fra den spanske mesterklub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Luis Suárez har haft en stor europæisk karriere med succesfulde ophold i Ajax, Liverpool, Barcelona og nu Atletico Madrid. Til sommer kan det dog ændre sig.


Ifølge brasilianske UOL, kan Suárez måske være på vej til Sydamerika og Brasilien, hvor Corinthians angiveligt er interesseret i at hente den tidligere skandaleramte angriber på en fri transfer. Medier melder, at Corinthians længe har haft en ambition om at bringe en stor stjerne til klubben. De har først forsøgt med Manchester Uniteds Edinson Cavani, men nu er opmærksomheden altså rettet imod Luis Suárez.

Klubben skulle angiveligt være klar til at smide en vanvittig løn efter Madrid-angriberen, da Suárez skal anses som stjernen, der skal gøre forskellen for holdet i den kommende udgave af Copa Libertadores, som klubben for nyligt sikrede sig kvalifikation til.

Ifølge UOL er det dog ikke umiddelbar gensidig kærlighed, da Luis Suárez ikke skulle ønske et skifte til sydamerikansk fodbold lige foreløbigt på trods af sine 35 år. Atletico Madrid er på nuværende tidspunkt i en presset situation, hvor det er budt på fire nederlag i de fire seneste kampe, og det er også offentligt kendt, at Luis Suárez og cheftræner Diego Simeone har haft et anspændt forhold på det seneste.Mere om Luis Suárez

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik