Fodbold nyheder

Engelsk avis udpeger: Disse fem Premier League-klubber bør overveje Eriksen

Af Jonathan Kjær Troelsen

Hvor ligger Christian Eriksens fodboldfremtid? Daily Mirror har givet et bud på fem Premier League-klubber, som kunne bruge danskerens evner.

Article image

For nylig blev Christian Eriksens kontrakt med italienske Inter ophævet, og i lørdags udtalte fynboens agent, Martin Schoots, at man håber, Eriksen kan vende tilbage til professionel fodbold efter sit hjertestop i sommer.


Men hvor skal Eriksen fortsætte sin karriere, og hvem kan bruge midtbanespillerens gode teknik og præcise spark? Rygter har sendt danskeren retur til England, hvor han spillede i Tottenham i perioden 2013-2020, og nu har avisen Daily Mail udpeget fem klubber, som realistisk set kan blive Eriksens næste destination.

Newcastle:
- Der er fem klubber i Premier League-klubber, der skiller sig ud som potentielle destinationer for Eriksen. Først og fremmest Newcastle, som vil gå efter at investere voldsomt til januar, efter at klubben er kommet til penge og desperat har brug for at komme væk fra nedrykningszonen

West Ham:
- Eriksen fungerer bedst som 10'er, og West Hams 4-2-3-1-formation gør derfor Hammers til en anden favorit i kampen om hans signatur, da de jagter endnu en høj placering i Premier League.

Aston Villa:
- Birmingham-klubben bruger en 4-3-3-formation, men danskeren vil godt kunne bruges i en fremrykket position i et sådant system. Klubben mangler stadig at udfylde tomrummet efter Grealish' afsked i sommer.

Everton:
- Everton har brugt mange penge de seneste transfervinduer uden held, og en fri transfer vil være i deres interesse. The Toffees spiller normalvis 4-4-1-1, hvilket betyder, at Eriksen kan få sin ideelle rolle.


Leicester:
- En anden klub, der må overveje Eriksen, er Leicester, som også har Eriksens rolle i sit system. Men formen og tilstedeværelsen af James Maddison kan betyde, at de ikke prioriterer en ny til den position.

Christian Eriksen, der i øjeblikket selvtræner på OB’s træningsanlæg, er tilsyneladende stadig meget populær i det engelske. Agent Martin Schoots har udtalt til Sky Sports, at Eriksen-lejren har fået massevis af britiske henvendelser om interviews, tilbud om dokumentarfilm og andet i løbet af efteråret.Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik