Fodbold nyheder

Dansk topscorer kan vende retur til Europa: Franske og italienske klubber interesseret

Af Jonathan Kjær Troelsen

Den tidligere Bodø/Glimt-topscorer Kasper Junker har den seneste sæson spillet i japansk fodbold, men nu er der europæisk interesse for danskeren.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kasper Junker brændte banen af, da han i 2020 var med til at gøre Bodø/Glimt til norske mestre. Den danske angriber scorede 27 mål i mesterskabssæsonen, og det betød, at han for et år siden valgte at søge nye udfordringer i Japan. Men nu er der interesse for at hente danskeren tilbage til Europa.


Bold.dk skriver, at både italienske og franske klubber viser interesse for 27-årige Kasper Junker. Helt konkret bliver den franske klub Nantes nævnt, som i øjeblikket frister en tilværelse som nummer 10 i Ligue 1.

Junker har i den seneste sæson scoret 16 mål, hvor han endte som topscorer for sin klub, Red Urawa Diamonds. Den japanske sæson sluttede tidligere i december måned, og Junkers pæne måltotal kan gøre, at hans første sæson også bliver hans sidste sæson i Japan.

Dog er det ikke sikkert, at danskeren ønsker at forlade Red Urawa Diamonds. Det siger spillerens agent Christian Bysted.

- Jeg kan godt bekræfte, at vi har fået flere henvendelser på Kasper, men vi er også i dialog med Urawa om en forlængelse. Flere kommentarer har jeg ikke, siger agent Christian Bysted til bold.dk.

Kasper Junkers kontrakt med Urawa Red Diamonds udløber om et år. Dog har klubben en option på at forlænge kontrakten yderligere et år, og som senest skal indløses til sommer.


Mere om Kasper Junker

Mere om Urawa Reds

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik