Fodbold nyheder

Portugisisk træner er stærk kanditat til Manchester United-jobbet

Af Kasper Leif Pedersen

Den engelske storklub har angiveligt flere navne i kikkerten, end dem der først var blevet omtalt.

Manchester Uniteds nye manager, Ralf Rangnick, er startet godt ud for den engelske topklub, siden han overtog for norske Ole Gunnar Solskjær. Den 63-årige tysker har stadig et nederlag til gode for 'De Røde Djævle', men tiden i klubben som manager er på lånt tid.


For planen var siden han underskrev med Manchester United, at Rangnick afgiver pladsen efter denne sæson, og i stedet tager to år som konsulent i klubben. Dette gør, at den engelske storklub skal på udkig efter en til at overtage for tyskeren, og her er Brendan Rodgers, Erik ten Hag og Mauricio Pochettino stærke kandidater.

Alligevel skriver den spanske avis Marca, at den engelske storklub skulle lure meget på Ruben Amorim, som til dagligt er træner i den portugiske storklub Sporting CP. Den 36-årige portugiser vandt i sidste sæson Liga Portugal, og har endda også formået at kvalificere sig til ottendedelsfinalerne i årets Champions League, hvor man til februar skal møde den blå del af Manchester, nemlig Manchester City.

Amorins kontrakt med Sporting udløber i 2024, og for at Manchester United skulle få ham til sommer, så ville de være nødsaget til at købe ham fri fra den portugiske storklub. Marca melder, at det ville koste i omegnen af 224 millioner kroner for at udløse hans frikøbsklausul.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE