Aston Villa - Manchester C

England: Premier League
Aston Villa O. Watkins (47)
Villa ParkFuld tid1-2Tilskuere: 41.400
Manchester C R. Dias (27), B. Silva (43)
LineupReferatKampe

Portugiser-duo grundlagde smal City-sejr

Af Daniel Fisker

Ruben Dias og Bernardo Silva sendte Manchester City på sejrskurs, men Aston Villa sørgede for at bevare spændingen i kampen til det sidste.

Article image

Allerede efter et kvarters spil holdt tilskuerne på Villa Park vejret. Gabriel Jesus faldt i Aston Villa-feltet, men dommerens fløjte forblev tavs. Der var tilsyneladende kontakt, men Jesus så ud til at være på vej ned, allerede før han blev ramt. Aston Villa var forinden kommet frem til kampens første chance.

Undertippede Aston Villa kom mere og mere med i kampen, indtil Ruben Dias sendte ”The Citizens” på sejrskurs. Det så således ikke ud til, at portugiseren var målet for Raheem Sterlings indlæg, men midtstopperen svigtede ikke og snød både Matt Targett og Emiliano Martinez.

En anden portugiser, Bernardo Silva, slukkede foreløbig for spændingen på Villa Park i de døende minutter af første halvleg. Silva modtog en fantastisk aflevering på kanten af Aston Villa-feltet, hvorefter han – med en flugter – sendte bolden i øverste målhjørne.

Der var dog ikke spillet mange minutter af anden halvleg, før Ollie Watkins bragte spændingen tilbage i kampen. Den 25-årige englænder nåede frem til bolden før Bernardo Silva, hvorfor han med en fin afslutning kunne udplacere Ederson.

Efter en times spil kunne ”The Lions” have udlignet, men det blev forhindret af Ruben Dias. Umiddelbart herefter appellerede værterne for et straffespark, men også her forblev dommerens fløjte tavs.

Da der var et kvarter tilbage af kampen, var Aston Villa igen tæt på at komme på pointkurs. Emiliano Buendia sendte bolden videre til Carney Chukwuemeka, som tæmmede bolden, før han trykkede på aftrækkeren. Ederson diskede dog op med en altafgørende redning, hvorfor Manchester City slap med skindet på næsen.

Aston Villa
(4-3-3)
1Emiliano Martínez
2Matty Cash
4Ezri Konsa
5Tyrone Mings (C)
3Matt Targett ↪67
7John McGinn
19Marvelous Nakamba ↪77
6Douglas Luiz
31Leon Bailey ↪31
11Ollie Watkins
10Emiliano Buendía
Bænk
12Jed Steer
39Keinan Davis
16Axel Tuanzebe
18Ashley Young ↩31
30Kortney Hause
8Morgan Sanson ↩77
21Anwar El Ghazi
33Carney Chukwuemeka ↩67
41Jacob Ramsey
Manchester C
(4-2-3-1)
31Ederson
27João Cancelo
3Rúben Dias
6Nathan Aké
11Oleksandr Zinchenko
25Fernandinho (C)
16Rodri Hernández
26Riyad Mahrez
20Bernardo Silva
7Raheem Sterling
9Gabriel Jesus ↪87
Bænk
13Zack Steffen
33Scott Carson
79Luke Mbete-Tatu
97Josh Wilson-Esbrand
10Jack Grealish ↩87
47Philip Foden
80Cole Palmer
87James Mcatee
90Roméo Lavia

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik