Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
1 - 2
(0 - 2)
Aston Villa
Manchester C
O. Watkins (47)
R. Dias (27), B. Silva (43)
Daniel Fisker

Portugiser-duo grundlagde smal City-sejr

Ruben Dias og Bernardo Silva sendte Manchester City på sejrskurs, men Aston Villa sørgede for at bevare spændingen i kampen til det sidste.
Allerede efter et kvarters spil holdt tilskuerne på Villa Park vejret. Gabriel Jesus faldt i Aston Villa-feltet, men dommerens fløjte forblev tavs. Der var tilsyneladende kontakt, men Jesus så ud til at være på vej ned, allerede før han blev ramt. Aston Villa var forinden kommet frem til kampens første chance.

Undertippede Aston Villa kom mere og mere med i kampen, indtil Ruben Dias sendte ”The Citizens” på sejrskurs. Det så således ikke ud til, at portugiseren var målet for Raheem Sterlings indlæg, men midtstopperen svigtede ikke og snød både Matt Targett og Emiliano Martinez.

En anden portugiser, Bernardo Silva, slukkede foreløbig for spændingen på Villa Park i de døende minutter af første halvleg. Silva modtog en fantastisk aflevering på kanten af Aston Villa-feltet, hvorefter han – med en flugter – sendte bolden i øverste målhjørne.

Der var dog ikke spillet mange minutter af anden halvleg, før Ollie Watkins bragte spændingen tilbage i kampen. Den 25-årige englænder nåede frem til bolden før Bernardo Silva, hvorfor han med en fin afslutning kunne udplacere Ederson.

Efter en times spil kunne ”The Lions” have udlignet, men det blev forhindret af Ruben Dias. Umiddelbart herefter appellerede værterne for et straffespark, men også her forblev dommerens fløjte tavs.

Da der var et kvarter tilbage af kampen, var Aston Villa igen tæt på at komme på pointkurs. Emiliano Buendia sendte bolden videre til Carney Chukwuemeka, som tæmmede bolden, før han trykkede på aftrækkeren. Ederson diskede dog op med en altafgørende redning, hvorfor Manchester City slap med skindet på næsen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER