Norge: Eliteserien
FT
2 - 3
(1 - 1)
Kristiansund
Viking
B. Bye (4), T. Gjertsen (66)
S. Bjørshol (41), V. Berisha (88), S. Bjørshol (90), D. Brekalo (90)
Philip Sinkbæk Jensen

Bizar situation i Eliteserien: Målmand får holdkammerat udvist ved at filme!

Viking Stavangers målmand kastede sig i jorden efter at have været oppe og toppes med egen forsvarsspiller. Denne hændelse udløste et rødt kort – selvom at Viking netop havde scoret til kampens slutresultat 3-2.
I overtiden i kampen mellem Kristiansund BK og Viking Stavanger kom Vikings målmand, Patrik Gunnarsson, op og toppes med sin holdkammerat, David Brekalo, der udløste et rødt kort til Brekalo.

Viking havde var ellers på vej til en sejr, da holdet i to-minutters overtid havde scoret til 3-2, hvorefter at hændelsen mellem Viking-spillerne blev udløst.

Situationen startede med, at de to kamphaner råbte ad hinanden og fik indsat småskub.

Herefter valgte den 21-årige islandske målmand, Patrik Gunnarsson, at kaste sig til jorden mens han insinuerede, at han var blevet slået i ansigtet. TV-billederne viser dog, at han blot skubbes i brystkassen.

Herefter blev holdkammerat og kilden til skubbet i brystkassen, David Brekalo, holdt henne af sine holdkammerater, hvorefter at dommeren præsenterede Brekalo for et rødt kort.

De norske fodboldeksperter kalder episoden for idiotisk af Gunnarsson, der af uforklarlige årsager filmer sig til, at en holdkammerat bliver udvist.

Viking har selv udlagt episoden anderledes i sin kamprapport fra sin hjemmeside, hvor ansvaret bliver givet til Brekalo:

- Inden enden på overtiden fik David Brekalo rødt kort for at slået Patrik Gunnarsson ned – sin egen keeper! Her snakker vi overtænding de luxe, men det skal dog aldrig ske. Aldrig, skriver Viking selv om episoden.

Patrik Gunnarsson spiller i Viking på en lejeaftale fra Brentford sæsonen ud, og kan potentielt være væk fra klubben igen til sommer. Det er uvist, hvordan klubben vil håndtere sagen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER