Fodbold nyheder

Rangnicks første United-indkøb kan blive en genforening

Af Daniel Fisker

Hvis – eller når – Ralf Rangnick overtager tøjlerne i Manchester United, kan hans første indkøb blive af en gammel kending.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ralf Rangnick var sportsdirektør i RB Leipzig i syv år, før han overtog cheftrænerposten. I den forbindelse fortsatte han sin trænergerning, som i forvejen havde givet ham anerkendelse i klubber såsom FC Schalke 40 og TSG Hoffenheim.

Nu kunne meget tyde på, at den 63-årige tysker forlader sin direktørpost i Lokomotiv Moskva for at blive midlertidig manager i Manchester United. Hvis – eller når – det sker, så vil Rangnick sandsynligvis forsøge at sætte sit eget præg på Manchester United-truppen.

Daily Star mener at vide, at Rangnick har et godt øje til RB Leipzigs midtbanedynamo Amadou Haidara. Rangnick nåede at være træner for den 23-årige Malier i et halvt år, før han forlod RB Leipzig for at blive Global Sports Director i Red Bull.

Det er dog sandsynligt, at Rangnick genoptager trænergerningen i Manchester United, som er på udkig efter en midlertidig træner, efter Ole Gunnar Solskjær blev fyret. Endnu et sandsynligt scenarie er, at Paris Saint-Germain-træneren Mauricio Pochettino overtager managersædet hos ”The Red Devils” til sommer.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik