Fodbold nyheder

Dortmund vil beholde Haaland

Af Niels Nedergaard


Ifølge Sky Sport Germany planlægger Dortmund at afvise alle de tilbud, der skulle komme i det næste års tid, da klubben angiveligt ønsker at beholde Erling Braut Haaland minimum indtil udgangen af 2022.

Ina Fassbender/Reuters/Ritzau Scanpix
Ina Fassbender/Reuters/Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Erling Braut Haaland er et af de varmeste navne i europæisk topfodbold. Den norske bomber sidder i øjeblikket ude med en skade, men det har langtfra stoppet spekulationerne om stjernefrøets fremtid. Ligger den hos Dortmund, som er Haalands nuværende klub, eller ligger fremtiden et helt andet sted?

Nu skriver Sky Sport Germany, at Dortmund insisterer på at beholde sin verdensstjerne lidt endnu. Mediet mener at vide, at Dortmund vil være krav på at beholde Haaland indtil udgangen af 2022, hvor klubben først derefter vil begynde at overveje de eventuelle bud, som der skulle komme på den norske verdensstjerne.

Ifølge flere medier heriblandt Sky Sport Germany har Dortmund allerede sat et prisskilt for Haaland, der lyder på mellem 1,1 milliarder kroner og 1,5 milliarder kroner. Så uanset hvad, så skal de respektive storklubber i Europa have den helt store pengepung frem, hvis de ønsker at tilknytte den norske bomber.

Haaland er af flere omgange blevet sat i forbindelse med et skifte til store klubber som Real Madrid, Manchester City, Manchester United og FC Barcelona, der alle skulle være ude efter nordmandens underskrift.

De må dog gå forgæves lige foreløbig, hvis man ellers skulle tro Sky Sport Germany. Mediet mener desuden at vide, at Dortmund arbejder på at lave en klausul i Haalands kontrakt, hvor han vil få en højere løn på op mod 133 millioner kroner ekstra om året såfremt, at den norske stjerne bliver i klubben.

Med andre ord ønsker Dortmund altså allerede nu at forbedrede Erling Braut Haalands kontrakt yderligere til trods for, at nordmanden først har kontraktudløb med tyskerne i sommeren 2024.

Mere om Erling Håland

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik