Fodbold nyheder

FC Barcelona i finansiel kovending: Vil have Mohamed Salah for enhver pris

Af Philip Sinkbæk Jensen

Xavi vil have Mohamed Salah, og derfor arbejder FC Barcelona i stilhed på at tilknytte sin galaktiker.

Article image
Ritzau-Scanpix

29-årige Mohamed Salah er på kontrakt i Liverpool til 2023, men kan klubben ikke møde det absurde lønkrav på 4,4 millioner kroner om ugen, så er det nu, at Merseyside-klubben skal sælge verdens bedste angriber.

Ifølge catalanske El Nacional, så ser Xavi ’den ægyptiske konge’ som den eneste Messi-lignende type i international topfodbold, og er derfor villig til at indhente Salah for enhver pris.

Derudover kan FC Barcelona ikke kigge passivt på, når konkurrenterne fra Real Madrid er tæt på at lukke en handel på Kylian Mbappé, og derfor er klubpræsident, Joan Laporta, enormt presset, når han tidligere gav afkald på Lionel Messi og Antoine Griezmann i samme transfervindue.

Økonomien er stadigvæk ømtålelig i klubben, men en ’galactico’ er simpelthen et must i en klub som FC Barcelona. Et DNA, som Mohamed Salah gentagne gange har vist på den største scene.

Udfordringen bliver at overbevise Liverpool om at sælge, hvilket ikke kommer på tale, hvis man spørger Jürgen Klopp. Dog er det ledelsen, der skal spørges, og falder det rette tilbud på bordet, så kan salget ikke afvises, hvis ikke, at ægypteren kan få forlænget sin kontrakt og må spille den ud til 2023 og efterfølgende gå på en fri transfer.

Mohamed Salah har i denne sæson over 15 kampe scoret 17 mål og lagt og til seks, hvilket indikerer, at ægypteren ikke er en one-season-wonder, men en ’galactico’, som har FC Barcelona-DNA.

Mere om Mohamed Salah

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik