Fodbold nyheder

Tuchel har sagt god:
Chelsea-profil får lov til at skifte væk

Af Asbjørn Steffensen

Amerikanske Christian Pulisic har fået lov til at skifte væk fra Stamford Bridge efter manglende spilletid.
Chelsea hentede i 2019 amerikanske Christian Pulisic i tyske Dortmund, og allerede i sin debut-sæson scorede kantspilleren ni mål og lavede seks assists i Premier League. Siden da har Pulisic dog døjet meget med skader og haft svært ved at fastholde sin startplads hos The Blues.


Denne sæson er det kun blevet til 87 minutters samlet spilletid i Premier League, og manager Thomas Tuchel ser ikke ud til have den store plan for Pulisic. Derfor har den tyske manager nu givet amerikaneren lov til at skifte klub i januars transfervindue. Det skriver den catalanske avis, El Nacional.

FC Barcelona skulle ifølge avisen være en af de klubber, der er interesseret i den tidligere Dortmund-spiller. Den nye træner i den catalanske storklub, den tidligere klubprofil, Xavi Hernandez, skulle være stor fan af Pulisic og hans spillestil.

En handel i januars transfervindue afhænger af, at Barcelona kan skaffe de penge, som Chelsea forlanger af deres profil. Den engelske klubs krav kendes ikke endnu.

23-årige Pulisic står noteret for 81 kampe i den blå Chelsea-trøje, som han i foråret vandt Champions League-trofæet med.

Mere om Christian Pulisic

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik