Daniel Fisker

Roy Keane: 348 millioner kroner er en dråbe i havet

Donny van de Beek er ikke svaret på Manchester Uniteds problemer, hvis man spørger Roy Keane.
Det kører ikke ligefrem på skinner for Manchester United, men der sidder et endnu ubeskrevet blad på Manchester Uniteds bænk. Donny van de Beek har endnu ikke fået chancen for at bevise sit værd, men ifølge Roy Keane er den 24-årige hollænder ikke svaret på Manchester Uniteds problemer.

Der var høje forhåbninger til Van de Beek, da Manchester United købte den hollandske midtbanespiller i Ajax i september 2020 – efter sigende for 348 millioner kroner. Siden da er det dog kun blevet til 527 Premier League-minutter for Van de Beek – heraf 16 minutter i denne sæson.

Rygterne har sendt Van de Beek væk fra Manchester United i jagten på fast spilletid, og det vil ikke være det store tab for ”The Red Devils”, hvis man spørger Roy Keane, der tilbragte mere end 12 år i Old Trafford-klubben. Han mener ikke, at man skal lægge for meget i de 348 millioner kroner, Manchester United har betalt for Van de Beek.

- Siger du, at han er svaret på Manchester Uniteds problemer?

- Han spillede i slutningen af sidste sæson, og han var gennemsnitlig. Han var meget gennemsnitlig, udtaler Roy Keane ifølge HITC.

- 348 millioner kroner er en dråbe i havet.

- Jack Grealish sidder på bænken. Han kostede 870 millioner kroner, og han sidder på bænken!

Der svirrer rygter om, at Van de Beek pønser på at forlade Manchester United allerede i januar-transfervinduet. Newcastle United har efter sigende taget kontakt til Van de Beeks agent, hvilket også er tilfældet for Everton. Juventus skulle også spøge i kulissen.