A. Kamara (56)
Torsten Brix

Topkamp endte i remis

Stor fejl startede nordlig Superliga-kamp…
Inden der var spillet ét minut af søndagens tidlige Superliga-kamp mellem AaB og Randers, fik hjemmeholdet fra Aalborg scoret. Målet kom, efter Randers-keeperen Patrick Carlgren kom noget på mellemhånd og dermed kunne AaB’s serbiske angriber Milan Makaric let drible udenom målmanden og score i det tomme mål.

Kort inde i anden halvleg skulle dommer Jonas Hansen til VAR-skærmen for at kigge nærmere på et muligt straffespark, men Randers fik ikke et straffespark. Kort tid efter scorede den kontraktunderskrivende Al-Hadji Kamara dog for Randers til 1-1, da han kraftfuldt headede bolden ind.

Det blev startskuddet til flere Randers-chancer, og AaB følte sig snydt for et straffespark, da Kasper Kusk blev nedlagt – men det sluttede 1-1 imellem nr. 3 og 4 i Superligaen.