OB - AGF

Danmark: Superligaen
OB
Nature Energy ParkFuld tid0-0
AGF
LineupReferatVideoKampe

Uforløst nullert i Odense

Af Henrik Varbøl Andersen

To hold der kæmper indædt for at bringe sig ind i top seks krydsede mandag aften klinger på Nature Energy Park i Odense, hvor de tre point vil være kærkomne i begge lejre.

Article image
Ritzau-Scanpix

OB og AGF havde hver deres oplevelse af Sydbank Pokalen i ugens løb, hvor aftenens hjemmehold vandt med hele 4-1 ude over FC Nordsjælland efter forlænget spilletid. AGF kunne ikke prale af samme stærke oplevelse, da de også efter forlænget spilletid måtte forlade grønsværen med et 0-2 nederlag til Sønderjyske.

Efter netop den pokalfadæse blev cheftræner David Nielsen kritiseret for, at ”De Hvie” er alt for ufarlige i deres offensiv. I aftenens kamp havde cheftræneren dog fortsat tiltro til trioen Patrick Mortensen, Mustapha Bundu og Jon Dagur Thorsteinsson. Det var også de tre, som var mest farlige på den sidste tredjedel, når gæsterne forsøgte sig.

Bundu burde have bragt AGF foran, da han var alene med Hans Christian Bernat i OB-målet. Men offensivspilleren har endnu ikke fundet samme takter, som han tidligere har vist, og han sendte svagt bolden forbi mål.

Det var en helt lige første halvleg, hvor hjemmeholdets største chance kom to minutter før pausefløjtet. Et hjørnespark så AGF-defensiven passivt til, og den var tæt på at ryge i kassen. En snarrådig Sebastian Hausner stod dog på stregen og fik dirigeret bolden væk fra mål.

0-0 ved pausen men egentlig meget godt spil og optræk til chancer i begge ender, og det lovede godt for de sidste 45 minutter.

Det var dog hjemmeholdet som kom stærkest ud efter pausen. Tre gode chancer indenfor de første ti minutter, hvor de blandt andet pludselig befandt sig i en position, hvor de var tre mod en, men manglende skarphed gjorde, at chancen løb ud i sandet.

Jo længere halvlegen skred frem, jo mere gled kvaliteten også ud i sandet. David Nielsen forsøgte at ændre slaget ved at gå over til en 4-4-2 med polske Dawid Kurminowski ved siden af anfører Mortensen. Det hjalp dog ikke, og gæsterne havde stort set intet offensivt at byde på.

Da OB stort set heller ikke havde noget at byde på, så endte opgøret som det startede 0-0, og et point til hver sender begge hold med fem points udsigt op til top-6.

Dermed har begge hold dog fortsat muligheden for at komme i det forjættede land, men det ser ikke nemt ud sådan som holdene præsterer lige nu.

OB
(4-2-3-1)
13Hans Bernat
2Look Mickelson
6Jeppe Tverskov
3Alexander Andersen
16Jørgen Skjelvik
19Aron Þrándarson
14Jens Thomasen (C)
11Emmanuel Sabbi
29Mads Frøkjær-Jensen ↪75
25Moses Opondo ↪75
15Max Fenger ↪75
Bænk
30Mande Sayouba
7Issam Jebali ↩75
8Bashkim Kadrii ↩75
9Mart Lieder ↩75
40Jakob Breum
5Kasper Larsen
23Troels Kløve
AGF
(4-3-3)
1Jesper Hansen
26Anthony D'Alberto
37Sebastian Hausner
4Yann Bisseck
19Eric Kahl ↪53
29Frederik Brandhof
6Nicolai Poulsen
8Mikael Anderson ↪66
7Mustapha Bundu ↪82
9Patrick Mortensen (C)
17Jón Thorsteinsson ↪82
Bænk
16Daniel Andersen
21Dawid Kurminowski ↩82
5Frederik Tingager
15Oliver Lund ↩53
18Jesper Juelsgård
11Gift Links ↩82
27Albert Grønbæk ↩66

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik