Fodbold nyheder

FCK-ejere opjusterer forventninger til årsregnskab

Af Niels Nedergaard

Parken Sport og Entertainment, der blandt andet ejer FC København, forventer et overskud på mindst 75 millioner kroner for 2021.

Article image
Ritzau-Scanpix

I 2020 kom ejerne af FC København (Parken Sport og Entertainment, red) ud med et stort underskud på 289 millioner kroner før skat som en konsekvens af coronapandemien, der medførte store nedlukninger i Danmark, hvor der også måtte spilles for tomme tribuner til kampene i Superligaen.

Nu har FCK-ejerne dog fået vendt skuden rent økonomisk. I hvert fald har Parken Sport og Entertainment torsdag opjusteret forventningerne til det kommende årsregnskab for hele 2021. Ejerne forventer nemlig et overskud mellem 75 og 100 millioner kroner, hvilket er noget højere end den tidligere forventning, hvor man regnede med et overskud på mellem 0 og 50 millioner kroner.

Det skriver FCK-selskabet i en fondsbørsmeddelelse ifølge Ritzau.

- Ændringen foretages med baggrund i de realiserede resultater for de første ni måneder af 2021 samt forventningerne til fjerde kvartal. I forventningerne indgår værdiregulering af investeringsejendommene på 32 millioner kroner, men derudover ikke yderligere værdireguleringer af koncernens aktiver, lyder det i den udsendte meddelelse ifølge Ritzau.

Dermed er der altså lidt gode nyheder for FC København, der mildest talt ikke har præsteret specielt godt på banen i det seneste stykke tid. I weekenden tabte klubben blandt andet til ærkerivalerne fra Brøndby, mens det inden da blev til et nederlag hjemme mod græske PAOK i Conference League.

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik