C. Chambers (55), E. Nketiah (69)
Torsten Brix

Arsenal-reserver slår Leeds

Uvant målscorer på Emirates…
Til Arsenals Carabao Cup-kamp imod Leeds tirsdag aften havde manager Mikel Arteta valgt at sende hele ni nye i startopstillingen i forhold til hjemmesejren over Aston Villa. Den store udskiftning var umiddelbart ikke til at se, da ”The Gunners” var spilstyrende, selvom det ikke blev til de store chancer i første halvleg.

Chancer var der generelt ikke mange af og kampens første mål kom også på en lidt pudsig måde. For den netop indskiftede Calum Chambers scorede på sin første boldberøring og lavede dermed det første Arsenal-mål siden 2019/20-sæsonen. Chambers var altså end ikke starter for Arsenal, selvom de havde lavet ni ændringer i startopstillingen.

Leeds havde fire ændringer i forhold til deres sidste kamp, men de spillede ikke en god kamp. Den dårlige kamp kom, efter Leeds kun har hentet fire point i de sidste fire Premier League-kampe, selvom modstanderne har været West Ham, Watford, Southampton og Wolverhampton. Midt i anden halvleg så Leeds også skidte ud, da Liam Cooper slet ikke fik headet bolden ordentlig væk, og det udnyttede den tidligere Leeds-spiller Edward Nketiah, da han scorede til 2-0.

Leeds har ikke vundet på Emirates siden 2003, og selvom Arsenal brugte mange reserver, så vandt de over det målfattige Leeds-hold.