Fodbold nyheder

Efter 15 år i klubben: Real Madrid-profil forlader klubben til sommer

Af Asbjørn Steffensen

Brasilianske Marcelo har angiveligt sagt, at han forlader Real Madrid til sommer efter 15 sæsoner for Los Blancos.

Article image
Ritzau-Scanpix

Marcelo - eller Marcelo Vieira da Silva Júnior som er hans borgerlige navn - er af de mest rutinerede spillere i den nuværende Real Madrid-trup med 14 sæsoner i bagagen for den spanske kongeklub. Men til sommer, når den brasilianske venstrebacks kontrakt udløber, forlader han klubben.


Det er det spanske medie El Nacional, der har historien. Ifølge mediet vil Marcelo forlade Real Madrid og tage tilbage til sit hjemland og spille for Fluminense, som han spillede for inden sit skifte til den spanske hovedstadsklub i 2007.

Marcelo har i mange år været fast inventar på venstrebacken for Real Madrid, men er i de seneste sæsoner kommet bag blandt andre Ferland Mendy i køen på positionen. Sidste sæson blev det til kun 16 La Liga-kampe og denne sæson kun to minutters spilletid.

Marcelo er noteret for hele 530 kampe i den hvide Real Madrid-trøje, hvilket lægger ham på tiendepladsen over spillere med flest kampe for klubben. Han er nummer to på listen over udlændinge med flest kampe for Real Madrid kun overgået af Karim Benzema.

Sammen med Real Madrid har Marcelo vundet mange trofæer: Fem spanske mesterskaber, fire Champions League-trofæer, VM for klubhold fire gange og to Copa del Rey-titler.

Mere om Marcelo

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE