Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Kasper Leif Pedersen

Pep Guardiola er interesseret i en Real Madrid-spiller og Newcastle fortsætter med at opdatere deres stab. Søndagens internationale rygter kan læses herunder.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tidligere hollandske kant Marc Overmars er i forhandlinger med Newcastle om at blive deres nye sportsdirektør – en rolle som han allerede besidder i Ajax. (Mirror)

Den 18-årige teenager for FC Dallas, Ricardo Pepi, tiltrækker en del opmærksomhed for diverse Premier League-klubber. Heraf er Liverpool, Manchester United, Brentford og Brighton interesserede i den 18-årige amerikaner. (Mirror)

Den argentinske angriber Paulo Dybala er tæt på at underskrive en ny kontrakt med Juventus. (Calciomercato)

Chelsea er blevet advaret af den spanske klub Sevilla om, at de ikke vil slippe deres 22-årige forsvarspiller billigt. (Sun)

Pep Guardiola skulle eftersigende være interesseret i at hente Real Madrids tyske midtbanespiller, Toni Kroos, til den blå del af Manchester. Den 31-åriges nuværende kontrakt udløber i 2023. (El Nacional)

Atletico Madrid-angriber Luis Suarez ønsker at blive i den spanske hovedstadsklub efter denne sæson. Den 34-årige uruguayaner har scoret fem mål i denne sæson, men hans kontrakt udløber til sommer. (Marca)

Ajax er ivrige for at beholde deres hollandske midtbanespiller Ryan Gravenberch, som tiltrækker opmærksomhed fra store klubber herunder Liverpool, Manchester United, Barcelona og Juventus. De hollandske mestre arbejder på en ny kontrakt for den 19-årige. (Fichajes)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik