Fodbold nyheder

Vildt rygte:
Manchester City-stjerne topprioritet i Barcelona

Af Asbjørn Steffensen

Raheem Sterling er øverst på ønskelisten hos den catalanske storklub ifølge spansk medie.
Raheem Sterling havde en fremragende EM-slutrunde for det engelske landshold, der endte med en flot sølvmedalje. Den 26-årige kantspiller vil dog af herhjemme nok mest huskes for måske at have faldet lidt for let i feltet i semifinalen mod Danmark. Sterlings fremtid i Manchester City bliver spekuleret en del i, da det ikke virker til, at han ikke altid er Pep Guardiolas foretrukne på kanten.


Ifølge den spanske avis Sport er den hurtige kantspiller en eftertragtet mand i den catalanske storklub, Barcelona. Mediet skriver, at Sterling er klubbens topprioritet i det kommende transfervindue i januar.

Barcelonas Ousmane Dembele har siden sin ankomst til Barcelona fra Dortmund i 2017 ikke kunne leve op til sit enorme prisskilt. Klubben har derfor interesse i at sælge den franske kantspiller, inden hans kontrakt udløber næste sommer. Sterling er altså set som Dembeles afløser.

Sterling har selv tidligere sagt, at et eventyr udenfor Premier League lyder tiltrækkende og godt kunne være noget for ham.

Den 26-årige engelske landsholdsspiller er noteret for 304 kampe i den lyseblå Manchester City-trøje og har lavet 115 mål og 89 assists.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik