Fodbold nyheder

Manchester United i krise: Sancho gøres til et offer

Af Philip Sinkbæk Jensen

Manchester United har tabt tre af sine seneste frem kampe, og formen ser ud til at være flad ligesom at den er for dyre Jadon Sancho, der ellers så lovende ud.

Article image

21-årige Jadon Sancho har ikke fundet formen i sin nye klub efter at Manchetser United betale Dortmund 650 millioner kroner for englænderen. Nu funderer Sanchos holdkammerater over, om Sancho overhovedet kan tilpasse sig Premier League.

Ifølge Duncan Castles fra The Transfer Window Podcast, så er der spekulationer i Manchester United-truppen omkring Sanchos evner til at tilpasse sig Premier League som liga.

Sancho har kun været i startopstilling otte gange under Ole Gunnar Solskjær, og englænderen har ikke leveret en assist i ti kampe, hvilket var intentionen, at Sancho skulle levere, da han leverede 50 mål og 67 assists for Dortmund i sine 3,5 år i klubben.

Gary Neville, ekspert på Sky Sports, forsvarer dog sin landsmand som ex-Manchester United-spiller, og insisterer på, at miljøet i Manchester United er hårdt for unge Sancho, der ikke får kontinuitet omkring startpladser og generelt spiller på et hold, der præsterer dårligt for tiden:

- I øjeblikket er Sancho gjort til et offer, der udledes af de nuværende præstationer af holdet, fortæller Neville til Sky Sports.

- Man ønsker sig en spiller, der kan finde fodfæste, men det har han ikke fundet endnu. Jeg synes dog, at han spillede godt i de sidste 20 minutter mod Everton for nogle uger siden, siger Neville, der dog anderkender, at Sancho ikke spiller fremragende, ligesom at holdet generelt ikke gør:

- Han skal ikke være fokuspunktet for kritik lige nu. Selvfølgelig får man kritik, når er en United-spiller, der handles ind til de penge (650 millioner kroner, red.), men igen, så er det blot en distraktion, udtaler Neville afslutningsvis.

Ole Gunnar Solskjær har ligeledes forsvaret Sancho, da nordmanden forventer, at Sancho bliver en topspiller med store præstationer for klubben.


Mere om Jadon Sancho

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik