SønderjyskE - FC København

Danmark: Superligaen
SønderjyskE J. Simonsen (33)
Sydbank ParkFuld tid1-1
FC København Pep Biel (65), X N. Boilesen (Str. 88)
LineupReferat

FC København brændte straffe i skuffende deler mod Sønderjyske

Af Asbjørn Steffensen

FC København havde muligheden for at ånde FC Midtjylland i nakken, men skuffede i Haderslev mod Sønderjyske.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tilbage fra landsholds-pause skulle FC København en tur til Haderslev for at rette op på det skuffende uafgjort resultat på hjemmebane mod Viborg inden Superligaen gik på pause. Jess Thorups tropper skulle den lange tur til det sydlige Jylland for at møde det hold med næstfærrest point i ligaen, Sønderjyske.

Til trods for københavnsk dominans i starten af opgøret kom hjemmeholdet overraskende foran efter en halv times spil. FC Københavns forsvar kunne ikke få sparket bolden ud af eget felt, og efter en ripost lå den pludselig for fødderne af Jeppe Simonsen, der sparkede bolden i mål for hjemmeholdet.

Efter pausen begyndte FC København at sætte sig tungt på spillet og komme frem til chancer. Efter en times spil kom kampens første appel for straffespark til udeholdet, men dommer Jørgen Burchardt vinkede afværgende med armene.

Kort efter bankede midtbane-profilen, Pep Biel, bolden i Sønderjyskes mål og udlignede dermed for FC København, der nu satte hårdt ind efter de tre point og kom til mange store chancer.

Med fem minutter tilbage af kampen fik FC København tilkendt et straffespark efter en VAR-gennemgang af dommeren. Jonas Wind trådte hen til 11-meter-pletten, men brændte på det skammeligste.

Det blev kampens sidste store chance, og dermed kunne holdene gå hver til sit med et enkelt point hver. FC København misser dermed muligheden for at komme lige i hælene på førerholdet FC Midtjylland, mens Sønderjyske stadig roder rundt i bunden af tabellen - kun "overgået" af Vejle Boldklub.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik