Fodbold nyheder

Milliarderne lokker ikke:
Succesfuld Premier League-manager ikke interesseret i Newcastle-projekt

Af Asbjørn Steffensen

Leicester-manager Brendan Rodgers har ingen intentioner eller interesse i at overtage managersædet i nyrige Newcastle.


Newcastle blev sidste uge officielt overtaget af et saudiarabisk konsortium ved navn PIF. Overtagelsen af den traditionsrige nordengelske klub betyder, at Newcastle bliver verdens rigeste klub, da de saudiarabiske ejere er gode for absurd mange milliarder kroner.

Overtagelsen betyder også et helt nyt og spændende kapitel i Newcastles historie, hvor der allerede er store planer projekter på tegnebrættet. Et af de første ændringer bliver højest sandsynligt manageren. De nye ejere er ikke de store fans af Steve Bruce og hans fodbold-stil og ser gerne, at klubben finder et mere profileret navn.

Et af de navne, der oftest er dukket i den snak, er Leicester nuværende manager, Brendan Rodgers. Den 28-årige nordirer udtaler dog ifølge Sky Sports, at det ikke kommer til at ske. Rodgers er glad for tilværelsen i Leicester og mener, at der stadig er en masse at udrette i klubben.

I sine to første sæsoner som Leicester-manager har Rodgers ført klubben til to femtepladser og dets første FA Cup-titel nogensinde.

Rodgers afviste også at overtage manager-sædet i Tottenham, efter Jose Mourinhos dyre fyring i foråret.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik