Fodbold nyheder

Efter massiv penge-indsprøjtning: Keylor Navas kan blive keeper i nyrig Premier League-klub

Af Asbjørn Steffensen

Den 34-årige costaricanske målmand bliver sat i forbindelse med Newcastle, der netop har fået nye, rige ejere.

Article image
Ritzau-Scanpix

Keylor Navas fik i sommers utrolig hård konkurrence på målmandsposten i PSG, da den franske hovedstadsklub hentede EM-vinderen, Gianluigi Donnarumma på en fri transfer i AC Milan. De to målmands-profiler har delt spilletiden mellem sig indtil videre denne sæson, men det virker til, at Donnarumma er hentet ind som førstevalget.


Navas forlængede sin kontrakt med PSG så sent som i foråret, men nu er hans fremtid i klubben altså meget usikker. Ifølge det spanske medie Estadio Deportivo kan den 34-årige Champions League-vinder dog være på vej til et nyt eventyr i Premier League.

Estadio Deportivo skriver, at Newcastle, der netop har fået nye ejere i form af et enorm rigt saudiarabisk konsortium, er interesserede i at hente PSG-målmanden for nogle af de mange penge, der bliver pumpet ind i klubben fremover.

Den tidligere Esbjerg-målmand, Martin Dubravka, har været langtidsskadet for Newcastle siden EM i sommers for Slovakiet, og imens Karl Darlow overtag tjansen mellem stængerne.

Newcastle nye ejere er med længder blevet de rigeste klubejere i fodboldverdenen med en formue på svimlende 320 milliarder amerikanske dollars (to billioner danske kroner).

Navas kom til PSG i 2019 efter fem sæsoner i Real Madrid. Siden da er det blevet til 88 kampe for de franske vicemestre, og Navas var med til at vinde Ligue 1 sidste sæson og holdte buret rent 16 ud af 29 kampe.

Mere om Keylor Navas

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE