Fodbold nyheder

Leipzig-stjerne på radaren hos storklubber

Af Henrik Varbøl Andersen

I landskampspausen er der altid plads til diverse rygter, specielt omkring de spillere som indtil nu har imponeret i deres klubber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea, Manchester City og Real Madrid er nok drømmedestinationer for en del spillere, og en af de spillere kan blive Christopher Nkunku fra tyske RB Leipzig. Den 23-årige offensivspiller har imponeret så meget, at de tre storklubber alle er klar med pengepungen og en gylden kontrakt, skriver 90min.


Ni mål og tre assist har fået klubbernes øjne på vid gab for den franske spiller, som trods Leipzigs lidt sløje start altså har fået stor personlig succes. I september viste han sine store evner foran Pep Guardiola, da han i 3-6 nederlaget mod Manchester City stod for alle tre Leipzig mål i det medrivende Champions League-opgør.

Det er netop præstationer som denne, der har fået storklubberne til at stille sig i kø. I 2019 valgte den talentfulde franskmand at skifte en tilværelse i Paris Saint-Germain ud med en chance hos tyskerne i Leipzig.

Det valg har han næppe fortrudt, da vejen til spilletid blev væsentligt nemmere i det tyske, og et gennembrud kom også ret hurtigt. Endnu mangler Nkunku at overbevise Didier Deschamps om, at han også har en fremtid på landsholdet.

Måske kan et skifte til en større adresse end Leipzig være med til at give offensivstjernen det sidste skub i den retning. Herunder kan du se lidt til franskmandens evner.


Mere om RB Leipzig

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik