Fodbold nyheder

Lyden af La Liga:
Suárez smækker Barça og Aleix Vidal laver en Messi på Real Madrid

Af Jonas Knudsen

Den sidste runde i La Liga bød på storkamp i Madrid med fuldt hus på Wanda Metropolitano. Og så fik vi en trænerfyring, mens Ronald Koeman stadig sidder i FC Barcelona-trænersædet.
Article image
Runde 8 af La Liga er færdigspillet, og makkerparret Knudsen og Chichon kommer her med analysen af runden, der gik. Først vendes programyndlingene fra Levante, der skal have ny træner efter fyringen af Paco López, der efter fire gode år måtte lade livet søndag eftermiddag efter fire succesfulde år i spidsen for Valencia-lillebroren.


I rundegennemgangen lægges vægt på Atlético, der overbevisende vandt over Barça, Espanyols flotte sejr over Real Madrid og dygtige Osasuna og Rayo, der mødte hinanden. Priserne uddeles, hvor Jonas også glæder sig over Barcelonas krise ... hør hvorfor i afsnittet!

Når den spanske klubfodbold går på landsholdspause, holder Chichon og Knudsen mikrofonerne varme, når de i en Pulsen-udgave af Lyden af La Liga diskuterer, hvem der er La Ligas nuværende 10 største profiler, og hvilke der er morgendagens 10 bedste bud på kæmpeprofiler, efter Ronaldo/Messi-æraen endegyldigt afsluttedes med sidstnævntes skifte til Paris Saint-Germain den forgangne sommer. Det afsnit udkommer på mandag til vanlig Lyden af La Liga-tid.

Lyt med til rundeudsendelsen herunder, og husk at følge, dele, like og anbefalde – og at der meget snart kommer konkurrencer med fede præmier som den officielle La Liga-bold, spillertrøjer og fodboldbøger. Følg med på Lyden af La Ligas Facebook- og Twitter-sider og selvfølgelig i selve podcasten for at deltage.

Lyden af La Liga · Runden (8): Suárez smækker Barça og Aleix Vidal laver en Messi på Madrid

Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik