Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Asbjørn Steffensen

Nedenfor følger søndagens internationale rygter

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea er angiveligt villige til at sælge 30-årige franske midtbane-profil, N'Golo Kante, næste sommer. (Fichajes)

Inter har udset sig Arsenals tyske målmand, 29-årige Bernd Leno, til at tage over for aldrende Samir Handanovic i målet. (Fichajes)

Den tyske landsholdsspiller Antonio Rüdiger har valgt ikke at forlænge aftalen med Chelsea efter næste sommer, og klubberne Bayern München og Real Madrid er favoritter til at hente midterforsvareren. (Marca)

Chelsea er i gang med at forberede et bud på italienske 23-årige Federico Chiesa, der er på leje i Juventus med en købsforpligtelse fra Fiorentina. (Calciomercato)

Leicester tyrkiske midterforsvarer, Caglar Soyuncu, er Real Madrids ønskeliste. (DefensaCentral)

Manchester United kigger på RB Leipzigs 23-årige franskmand, Nordi Mukiele, som en mulig ny højreback for klubben. (Fichajes)

Chelseas tyske angriber, Timo Werner, ville skifte til Manchester United inden sit skifte til London-klubben sidste år. (Bild)

Danske Mikkel Damsgaard, der er på radaren hos Tottenham, har også interesse fra liga-rivalerne, Juventus. (Tuttosport)

Barcelona har åbner forhandlingerne med Ousmane Dembele om en forlængelse af den franske kantspillers kontrakt med klubben. (Sport)

Arsenal er nødt til at smide mindst 330 millioner kroner, hvis de vil sikre sig Sevillas marokkanske angriber, Youssef En-Nesri. (Mundo Deportivo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik