Fodbold nyheder

Milan-kaptajn som de Ligt-afløser i Juve?

Af Stefan Lindahl

Agenten Mino Raiolas klient Alessio Romagnoli kan næste sommer erstatte en anden Raiola-klient, Matthijs de Ligt, i Juventus.

Article image
Ritzau-Scanpix

Næste sommer udløber AC Milans kaptajn Alessio Romagnolis kontrakt. Indkast berettede i primo september, at Romagnoli angiveligt ikke ønsker at forlænge sit ophold i Milan, da han har tabt startpladsen i midterforsvaret til Simon Kjær og Fikayo Tomori, som er træner Stefano Piolis foretrukne duo.


Ifølge La Repubblica er Romagnolis drømme-destination Lazio, som han har været fan af, siden han var barn. Romagnolis agent Mino Raiola kan dog godt se Romagnoli havne i en anden Serie A-klub end Lazio. Til Tuttosport fortæller agenten, at hans klient kunne været et godt match for Juventus.

Raiola fortsætter med at fortælle, at Juventus’ centrale forsvar i næste sæson godt kunne bestå af Romagnoli og en anden af hans klienter, Matthijs de Ligt. Den hollandske stopper er dog nødvendigvis ikke i Juventus efter indeværende sæson. Uden at indikere et forestående klubskifte, så er det Raiola selv, som har fortalt til mediet, at de Ligt kan forlade Juve.

Hvis Romagnoli forlader Milan, så vinker milaneserne ikke bare farvel til deres kaptajn. De vinker farvel til en spiller, som har spillet 223 kampe for klubben, siden han kom til Milan fra Roma i sommeren 2015. Dengang betalte Milan 191 mio. kroner for den nu 26-årige italiener.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE