Fodbold nyheder

Klubben er meget interesseret: Inter Miami vil gerne hente Lionel Messi

Af Asbjørn Steffensen

Gonzalo Higuain, der til dagligt spiller for MLS-klubben Inter Miami, fortæller, at den nye amerikanske klub er meget interesseret i at hente Lionel Messi.

Tilbage i 2018 stiftede den engelske legende David Beckham sammen med andre investorer den nyeste klub i den amerikanske liga, MLS, Inter Miami. Siden da har klubben fået nogle prominente navne i truppen i form af Gonzalo Higuain, Blaise Matuidi og Kieran Gibbs. Derudover er den tidligere Premier League-profil, Phil Neville træner.


Men nu vil den ambitiøse klub sigte mod stjernerne og sikre sig den største af dem alle. Ifølge Higuain er klubben interesseret i at lokke Lionel Messi til USA for at spille for Inter Miami. Det fortæller den argentinske angriber til ESPN.

- Jeg vil ikke komme i knibe for noget, jeg ved ikke noget om Leo (Messi, red.) i Miami. Han har skrevet en kontrakt på to år i PSG. Klubben (Inter Miami, red.) vil have ham - lad os se, sagde Higuain til ESPN.

Messi blev rygtet til MLS i sommerens transfervindue, hvor Inter Miamis liga-rivaler fra New York City blev nævnt som en mulighed for argentineren, men den 33-årige angriber endte som bekendt med at skrive under med de franske vicemestre, PSG.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE