Fodbold nyheder

Chelsea kan miste tysk stjerne gratis

Af Niels Nedergaard

Ifølge mediet The Telegraph er Antonio Rüdiger og Chelsea så langt fra en forlængelse af tyskerens nuværende aftale, at London-klubben risikerer at miste forsvarsspilleren kvit og frit uden at tjene en eneste krone.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der er kamp om pladserne i det centrale forsvar hos Chelsea. Ikke desto mindre har den 28-årige tyske stjerne Antonio Rüdiger spillet fast indtil videre i denne sæson, hvor han har været et stærkt makkerpar med blandt andet danske Andreas Christensen.

Men snart kan der måske blive lavet om på den status. For Antonio Rüdiger har kontraktudløb med Chelsea til sommer, og klubben er endnu ikke nået til enighed om en forlængelse af den nuværende aftale.

Nu skriver mediet The Telepragh dog, at parterne er langt fra at blive enige. Det er angiveligt tyskerens høje lønvilkår, der i øjeblikket er en barriere, mener The Telepragh at vide.

Mediet skriver, at Chelsea har lagt et tilbud på bordet, hvor Antonio Rüdiger vil kunne se frem til at få en lønforhøjelse med næsten 400.000. I øjeblikket lyder tyskerens løn på cirka 870.000 kroner om ugen, og ifølge The Telegraph har den engelske storklub tilbudt, at tyskeren kan tjene omkring 1,2 millioner kroner om ugen.

Men det er fortsat ikke nok for Antonio Rüdiger, og derfor kan han og Chelseas veje måske snart skilles, hvis ikke snart der sker en drastisk ændring i forhandlingerne.
Antonio Rüdiger kom til Chelsea tilbage i 2017, hvor han skiftede fra italienske AS Roma.

Det har siden da kastet 155 kampe for ”The Blues” af sig, men nu kan den 28-årige tyske landsholdsspiller altså muligvis være fortid i klubben til sommer.

Mere om Antonio Rüdiger

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - Sporting CPChampions League - Milan - Atlético MadridChampions League - Paris SG - Manchester CChampions League - Porto - LiverpoolChampions League - Real Madrid - SheriffChampions League - Atalanta - Young BoysChampions League - Bayern München - Dynamo KievChampions League - Benfica - BarcelonaChampions League - Juventus - Chelsea