Fodbold nyheder

Hovederne ruller:
To trænere smidt på porten i Serie A

Af Daniel Jensen

Blot fire kampe blev det til i denne sæson før de første fyresedler blev delt ud.

Article image
Ritzau-Scanpix

Denne sæson er knap nok startet, men det har ikke stoppet de to italienske klubber i at skille med deres respektive trænere. Tre kampe i den hjemlige liga, samt en enkelt i pokalen, var nok til at koste to trænere jobbet.

Verona blev den første klub til at smide træneren på porten, da Eusebio Di Francesco fik sparket efter en sæsonstart, der har budt på tre nederlag ud af tre mulige i Serie A. En enkelt sejr over Catanzaro fra Serie C var ikke nok til at redde den 52-årige italieners job.

Den anden klub, der også fyrede træneren i løbet af dagen, er Cagliari. Leonardo Semplici havde ellers gjort det lidt bedre end sin kollega, da han havde sikret klubben en enkelt point i Serie A, samt en sejr i pokalturneringen, men heller ikke her skulle klubben bruge mere end fire kampe til at tage beslutningen.

De fire kampe Eusebio Di Francesco nåede i denne sæson for Verona, blev også de eneste kampe, han stod i spidsen for klubben. Han kom til klubben i sommers, efter han blev fyret hos Cagliari i vinters.

Leonardo Semplici var faktisk manden, der tog over i Cagliari efter Francesco, og han nåede i alt 19 kampe i spidsen for klubben. Tiden bød på syv sejre, fem uafgjorte og syv nederlag,Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik