Daniel Jensen

Leipzig-slider: Intet gør mig mere sur, end når tyske klubber sælger til Bayern

Bayern München har denne sæson hentet to af Leipzigs bedste spillere.
Robert Lewandowski, Manuel Neuer, Niklas Süle, Joshua Kimmich, Leon Goretzka og senest Dayot Upamecano og Marcel Sabitzer er alle spillere, som Bayern München har hentet i andre tyske klubber. Nogle af dem er sågar kommet til fra klubbens største konkurrenter i Bundesligaen.

De tyske mestres måde, at hente spillere i de andre tyske klubber, er ofte blevet mødt med frustration, og i et interview med The Athletic har RB Leipzigs amerikanske midtbanespiller, Tyler Adams, sat nogle ord på den frustration, som mange fans givetvis sidder med:

- Dem der kender mig, ved hvor konkurrencepræget, jeg er, og der er intet, der gør mig mere sur, end når tysker klubber sælger til Bayern. Det undrer mig virkelig.

Den 22-årige amerikaner understreger dog, at han ikke fortænker spillerne i at vælge den vej:

- De spillere fortjener at tage det skridt i deres karriere, men det stinker. Der er ikke andre måder at beskrive det på, når de skifter til en rival, men det gør det også bare endnu bedre, når vi slår dem.

Tyler Adams og resten af Leipzig får muligheden for at slå Bayern München, når de to hold møder hinanden i aften. Kampen fløjtes i gang klokken 18.30.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER