Fodbold nyheder

Mourinho runder milepæl:
Intet har ændret mig

Af Niels Nedergaard

José Mourinho står i weekenden over for sin kamp nummer 1000 i spidsen for et fodboldmandskab ude på sidelinjen, men den karismatiske træner mener ikke, at han har ændret på sig selv fra dag et og indtil nu.

Article image

Når AS Roma i weekenden brager sammen med Sassuolo i Serie A, runder Roma-træner José Mourinho en stor milepæl. Det er nemlig hans kamp nummer 1000 i sin trænerkarriere, der har budt på store meritter som at erobre Champions League-trofæet samt at vinde Premier League.

For José Mourinhos vedkommende er det dog ikke en bedrift med de 1000 kampe som fodboldtræner, han skænker den store tanke før holdets kommende kamp. I stedet mener han, at han er den helt samme person, som da han startede sin trænerkarriere tilbage i 1990’erne.

- 90.000 minutter plus tillægstid… Det er meget! Intet har dog ændret mig som person eller som træner, siger den karismatiske træner til nyhedsbureauet Agencia Lusa ifølge Football-Italia.net og tilføjer:

- Alt, hvad der foregår, giver mig en følelse af ”deja vu." Det føles som om, at alting allerede er sket, og intet overrasker mig. Det er en værdi af erfaringer og en kapital, som mange har en tendens til at gøre mindre, men i fodbold har den meget stor værdi, lyder det fra Mourinho.

Roma og Jose Mourinho har fået en god start på den nye sæson i Serie A, hvor holdet har fået to sejre i de første to kampe.

Mere om Roma

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik