Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Betting på fodbold

Sådan fungerer betting og odds.
Betting er teknisk set det samme som et væddemål. Når man better gætter flere personer på et bestemt udfald i f.eks. en fodbold- eller håndbold kamp. Her vil der være forskellige odds på forskellige udfald. Jo højere odds der er, jo mindre chance er der for, at dette udfald sker, eftersom odds er sandsynligheden for det bestemte udfald. Hvis der er odds 2,0 betyder det, at det beløb satser ganges med odds, hvis man vinder. Det vil sige, at hvis man satser 200 kr. ganges beløbet med 2,0, hvilket giver 400 kr., som giver en nettogevinst på 200 kr.

Der er mange, der better på forskellige sportsgrene. Det er især populært at bette på fodbold. Når man better på fodbold kan man bette på, hvem der scorer, hvad resultatet bliver, og hvor mange mål der bliver scoret. Inden for betting findes der også odds. Odds er, hvor stor sandsynligheden er for at det bestemte udfald sker. Der kan både være høje og lave odds. Lave odds betyder, at der er en stor chance for, at udfaldet sker, og høje odds betyder, at der ikke er særlig stor chance for, at udfaldet sker.


Sådan fungere en indbetalingsbonus
En indbetalingsbonus er en bonus, som man får i forbindelse med sin første indbetaling på en spille hjemmeside. De fleste betting sider tilbyder en indbetalingsbonus, i højere grad for at virke mere tiltrækkende for andre spillere.

En indbetalingsbonus kan ofte være en fordobling af det beløb, man har indbetalt. Det kan være man har indbetalt 50 kr., hvor man så vil få yderligere 50 kr. som indbetalingsbonus. Bonussen kan også gives som Free Bets, hvilket altså ikke er rigtige penge. For at kunne få sine Free Bets i rigtige penge vil der for det meste være et gennemspilskrav, hvilket altså er et antal gange man skal gennemspille sin bonus,


De bedste indbetalingsbonusser
Det kan nogle gange være svært at finde de bedste Indbetalingsbonusser, og derefter bruge den bedst muligt, som man for så meget ud af den som overhovedet muligt. Det er svært at sige, hvad der er den bedste bonus, da det afhænger af, hvad man selv ønsker. Det kan være man ønsker en bonus med et højt beløb eller en bonus med et lille gennemspilskrav.

Man skal dog passe på med blot at vælge en bonus af højt beløb, da der er her for det meste vil være strenge bonuskrav, der gør det nærmest umuligt at trække sine penge ud igen. Kravene består af tre betingelser: minimumsodds, gennemspilskrav og udløbsdato. Disse skal man tjekke og tage til eftertanke, før man vælger indbetalingsbonus.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER