Fodbold nyheder

Chelsea 1 & 2 – det ser altså stærkt ud…

Af Torsten Brix

London-holdet er blevet en mesterskabsfavorit og det er ikke uden grund!

Article image

Forleden kunne Chelsea bekræfte, at de have solgt Kurt Zouma til West Ham og forsvarsspilleren kunne dermed skrives på en lang liste af spillere, som har forladt Chelsea - eller er blevet udlejet - denne sommer. Listen tæller blandt andet også Tammy Abraham, Fikayo Tomori, Marc Guehi, Tiemoué Bakayoko, Davide Zappacosta, Michy Batshuayi, Ike Ugbo, Tino Livramento, Victor Moses, Olivier Giroud og Lewis Bate.

Sammenlagt er der solgt for over en milliard kroner – altså mere end hvad superstjernen Romelu Lukaku har kostet, men hvilke konsekvenser har det så for Chelsea-truppen? Her følger Indkast.dk’s bud på en idealopstilling for Chelsea:


Mendy
Silva, Rüdiger, Azpilicueta
Alonso, Kante, Jorginho, James
Mount, Lukaku, Havertz.

Hvis ovenstående er idealopstillingen for Chelsea kunne dette være ”andetholdet”:

Kepa
Christensen, Chalobah, Sarr
Chilwell, Kovavic, Saul, Barkley
Pulisic, Werner, Ziyech


Altså ingen startplads på andetholdet til Hudson-Odoi eller Loftus-Cheek og en indkøbspris for dette hold på omkring 3.000 millioner kroner. Den lader vi lige stå lidt…

Flere af disse spillere kan være på vej væk fra klubben og Indkast.dk skrev inden transfervinduet lukkede denne artikel - fem Chelsea-spillere må forlade klubben - om fem spillere, som måske snart skal skifte klub.

Men selvom Chelsea kunne sælge en håndfuld spillere til januar eller til næste sommer, så har de stadigvæk en grotesk stærk trup – den er blandt andet blevet sikret efter sidste års Champions League-triumf, hvor finalesejren over Manchester City gav godt i klubkassen. Men siden transfer-karantænen har de været meget aktive på transfermarkedet – især i offensiven. Prøv at tjekke angrebet på ”andetholdet” – som alene har kostet næsten 1.500.000.000 kroner. Det ser altså stærkt ud…

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Villarreal