Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Kylian Mbappés eventuelle transfer til Real Madrid fylder meget i dagens engelske rygter, som dog også beskæftiger sig med Cristiano Ronaldos tilbagevenden til Manchester United.
Article image
Ritzau-Scanpix
Paris Saint-Germain vil forsøge at købe Everton-angriberen Richarlison, hvis den franske hovedstadsklub når til enighed med Real Madrid om et salg af Kylian Mbappé. (Sky Sports)


Everton forlanger 738 millioner kroner for Richarlison. (Star)

Paris Saint-Germain vil også gå efter Manchester City-angriberen Gabriel Jesus, hvis Kylian Mbappé skulle forlade klubben. (Sun)

Everton har kontaktet Celtic med henblik på at købe den franske angriber Odsonne Edouard. (Sky Sports)

Manchester United-angriberen Edinson Cavani er stadigvæk en del af Manchester Uniteds planer i denne sæson, og der er efter sigende ingen planer om at sælge ham, selvom Cristiano Ronaldo er tilbage i klubben. (Goal)

Den tidligere Manchester United-manager Sir Alex Ferguson spillede en stor rolle i forhold til at hente Cristiano Ronaldo tilbage til ”The Red Devils”. (Mirror)


Chelsea og den danske forsvarsspiller Andreas Christensen er nået til enighed om en ny fireårig kontrakt, som kan forlænges med yderligere et år. (Goal)

Chelseas jagt på Atlético Madrid-midtbanespilleren Saul Niguez er indstillet, fordi Thomas Tuchel ikke kunne garantere den 26-årige spanier regelmæssig spilletid. (90 min)

Kurt Zoumas skifte til West Ham United, som efter sigende betaler 217 millioner kroner for den 26-årige franskmand, er næsten en realitet, fordi Zouma har bestået lægetjekket hos ”The Hammers”. (Mirror)

Sevilla har understreget over for Chelsea, at ”The Blues” er ved at løbe tør for tid, hvis de stadigvæk håber på at kunne købe den franske forsvarsspiller Jules Kounde, som har en frikøbsklausul på 669 millioner kroner. (FootballEspana)

Chelsea kan endnu nå at sælge den engelske duo Ross Barkley og Danny Drinkwater, før transfervinduet lukker. Chelsea er interesserede i at reducere lønudgifterne i klubben. (Sun)

Aston Villa er interesserede i Borussia Dortmunds belgiske midtbanespiller Axel Witsel. (Tuttosport)

Wolverhampton har tilbudt Olympique de Marseille 111 millioner kroner for den kroatiske forsvarsspiller Duje Caleta-Car. (Get French Football News)

Blackburn, Bournemouth, Swansea og Stoke er alle interesserede i at hente den tidligere engelske ungdomslandsholdsspiller Patrick Roberts, som kan hentes kvit og frit i Manchester City. (Sky Sports)

Den unge Arsenal-midtbanespiller Miguel Azeez og Ryan Alebiosu, som både kan spille højreback og på midtbanen, er tæt på at skifte til henholdsvis Portsmouth og Sunderland. (football.london)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik