Fodbold nyheder

Romelu Lukaku havde rolle i Havertz-skifte

Af Philip Sinkbæk Jensen

Romelu Lukaku kan ikke vente med at spille i angrebet for Chelsea med Kai Havertz, som belgieren for ét år siden overbeviste om at skifte til Chelsea fremfor Real Madrid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 28-årige belgier, Romelu Lukaku, kan efter at Chelsea betalte Inter 850 millioner kroner i dette transfervindue, få debut for the Blues igen på søndag, når Chelsea skal møde Arsenal. Her kan den målfarlige belgier potentielt danne par med den 22-årige tysker, Kai Havertz, som Lukaku har været fan af siden Inter mødte Bayer Leverkusen i Europa League-kvartfinalen sidste år i august.


Til Chelseas eget medie fortæller Lukaku, hvordan at han havde oplevet Havertz spille den aften, og at belgieren anbefalede Havertz at tage til Chelsea fremfor Real Madrid:

- Jeg talte med Kai Havertz, da vi spilled mod hinanden i Europa League, hvor jeg fortalte ham, at han burde skifte til Chelsea. Jeg ved ikke, om han husker den samtale, lyder det fra Lukaku til Chelsea TV.

Både Lukaku og Havertz scorede i daværende Europa League-kvartfinale, som Inter trak sig sejrrigt ud af med en slutstilling på 2-1. Dog fik Havertz mere at juble af, da han scorede det eneste mål i den seneste Champions League-finale, hvilket Havertz til dels kan takke Lukaku for.


Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE