Fodbold nyheder

Kan blive den næst-dyreste spiller nogensinde: Manchester City klar med milliard-bud på Harry Kane

Af Asbjørn Steffensen

De engelske mestre er klar til at gå linen ud i forsøget på at hente Tottenhams ubestridte største stjerne.

Harry Kane dage i den hvide Tottenham-trøje kan meget vel snart være talte. Den 29-årige engelske landsholds-anfører har meddelt, at han ønsker at forfølge trofæer, hvilket der ikke lige er udsigter til i det nordlige London.


Manchester City har længe været den største bejler til sidste sæsons Premier League-topscorer, men med deres nylige rekord-køb af Jack Grealish fra Aston Villa, blev rygterne manet en smule til jorden.

Nu melder det engelske medie The Guardian dog, at de engelske mestre fra Manchester er klar til at byde på Kane med et enormt bud på i omegnen af 1,11 milliarder kroner. Det vil gøre angriberen til den dyreste englænder nogensinde og den næst-dyreste spiller fodbold-historien.

Ifølge The Guardian håber Manchester City på at kunne lokke Tottenham med det enorme beløb, men håber på at kunne slippe lidt mindre for Kane, hvis kontrakt med Spurs udløber i 2024.

Kane har været en talisman for Tottenham de sidste mange år. Han har nået 336 kampe for klubben og scoret imponerende 221 mål.


Mere om Harry Kane

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik