Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Kieran Trippier søger hensiddes Manchester United, Antoine Griezmann søger dog mod Old Trafford og Jannik Vestergaard har flere bejlere. Mandagens engelske rygter er mange.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Tottenham er en af de klubber, der har forsøgt at forhandle omkring Lionel Messi efter at FC Barcelona udmeldte, at Messi ikke kommer til at fortsætte sin karriere på Nou Camp. (Express)


Arsenal er klar til at byde på Atletico Madrids 30-årige engelske back, Kieran Trippier, da Manchester United har mislykkedes i at tilknytte den engelske landsholdsspiller. (Sun)

Arsenal konkurrerer med Tottenham om at sikre sig underskriften fra Fiorentinas 21-årige serbiske angriber, Dusan Vlahovic, hvor Tottenham ser serberen som en mulig erstatning for Harry Kane, der er ønsket i Manchester City. (Sky Sports Italia).

Southampton forsøger at underskrive med sin tidligere spiller i klubben, 27-årige Alex Oxlade-Chamberlain, der forlod Southampton for ti år siden til fordel for Liverpool. (Sun)

Manchester United forbereder et bud på den 30-årige franske FC Barcelona-angriber, Antoine Griezmann. (Todofichajes)

Leicester City vil genstarte sine bestræbelser efter den 29-årige danske Southampton-centerback, Jannik Vestergaard, der skal dække pladsen fremfor skadede Wesley Fofana. West Ham er også blevet sat i forbindelse med danskeren. (Talksport)


Leeds forbliver interesseret i at skrive under med den 22-årige brasilianske Hertha Berlin-angriber, Matheus Cunhu, der netop har vundet olympisk guld i Tokio. (Star)

Burnley er bliver sat i forbindelse med den 23-årige brasilianske Santos-angriber, Arthur Gomes, der i øjeblikket er udlejet til Atletico Goianiense. (Burnley Express)

FC Barcelona har tilbudt den 32-årige brasilianske målmand, Neto, til de to London-rivaler, Arsenal og Tottenham. (Express)

West Ham er i det tidlige forhandlingsstadie omkring den 26-årige belgiske Liverpool-angriber, Divock Origi. (Football Insider)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik