Fodbold nyheder

Italiensk medie: Aston Villa vil erstatte Grealish med Serie A-profil

Af Asbjørn Steffensen

Premier League-klubben kigger mod Italien og Lazio, i håbet om at finde Jack Grealish arvtager.

Article image
Ritzau-Scanpix

Torsdag aften blev Jack Grealish præsenteret som den nye nummer 10 i Manchester City. Den kreative midtbanespiller blev den dyreste engelske fodboldspiller nogensinde med skiftet fra barndomsklubben, Aston Villa, med en overgangssum på omkring 877 millioner kroner.


Med mange nye millioner på lommen, vil Premier League-klubben nu ud og finde en afløser til Grealish. Ifølge det italienske medie Il Messaggero har klubben tilsluttet sig kapløbet om Lazios argentinske midtbanespiller, Joaguin Correa.

26-årige Correa kom til hovedstadsklubben i 2018 fra spanske Sevilla og har siden imponeret med både mål, assists og en god teknik.

Aston Villa får dog kamp af to liga-rivaler i form af Everton og Leicester, der også vil have fingre i argentineren, der gerne vil væk fra Stadio Olimpico denne sommer. Det offentliggjorde den nyligt udpegede træner i klubben, Maurizio Sarri, på hans første pressemøde.

Også Inter, hvor Romelu Lukaku angiveligt er på vej til Chelsea, har set sig varme på Correa, der arbejdede med Inters nye træner, Simone Inzaghi i Lazio.
Mere om Joaquín Correa

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik