Fodbold nyheder

Christian Eriksen tilbage i Inter med smil og kram

Af Christian Bang Jensen

I anledning af, at Christian Eriksen er tilbage i Italien og Inter, har klubben udsendt en rørende video, hvor den danske midtbanekreatør uddeler store smil og kram til sine holdkammerater.

Article imageOnsdag formiddag var Christian Eriksen for første gang siden sit hjertestop tilbage i Milano og på træningsanlægget Suning Training Centre, hvor Inter hører hjemme. Og som det kan ses i videoen fra Inters twitter-profil var det med lutter smil og kram til alle holdkammeraterne samt den nyudnævnte cheftræner Simone Inzaghi.Foruden den flotte modtagelse fra I Nerazzurri bekræfter klubben også, at Christian Eriksen er i fremragende fysisk og psykisk form, mens de næste skridt for danskeren er at fortsætte det genoptræningsprogram, som er lagt af de danske læger i København.

- (Christian) Eriksen vil følge genoptræningsprogrammet foreslået af de danske læger i København, som vil koordinere al den kliniske opfølgning og konsekvent holde det medicinske personale hos FC Internazionale Milano informeret, oplyser Inter.

Foruden genoptræning ventes det også, at 10’eren på det danske landshold skal have en snak med klubben om fremtiden, men Inter har ikke kommenteret på den samtale endnu. Serie A har dog meldt ud, at Christian Eriksen ikke må spille med den pacemaker, han har fået indopereret, hvilket kan sætte en stopper for danskerens karriere hos Milano-klubben – såfremt han ønsker at fortsætte med at spille fodbold.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik