Fodbold nyheder

Brøndby henter Randers-profil

Af Christian Bang Jensen

De forsvarende danske mestre, Brøndby IF, forstærker sig med Mathias Greve, der får en fireårig kontrakt med de blågule.

Article image
Ritzau-ScanpixDet har mest været transfers ud af klubben, men onsdag aften har Brøndby IF hentet sin første markante forstærkning efter mesterskabet kom i hus i seneste sæson. Randers’ midtbaneprofil og pokalfighteren ved pokalfinalen i 2021, Mathias Greve, skifter til Vestegnen på en fireårig kontrakt. Det oplyser klubben på sin hjemmeside og Twitter-profil.- Mathias (Greve) har jo udviklet sig til at være en Superliga-profil i sin tid i Randers FC, hvor han bare er blevet stærkere og stærkere og været en væsentlig del af den offensiv, der har voldt så mange hold problemer sidste sæson, fortæller Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

I denne sæsons første tre runder er det blevet til en scoring og to assists for den 26-årige midtbanespiller, der snart runder 200 Superliga-kampe. Foruden Randers har Mathias Greve også repræsenteret OB, hvor han fik Superliga-debut i 2014. Nu kommer han med power og intensitet til at skulle bidrage til titelforsvaret i Brøndby IF.

- Sidste sæson var han involveret i et mål med enten assist eller scoring i lige godt hver tredje kamp. Det er en stærk statistik som midtbanespiller, og så kender han jo 3F Superligaen bedre end de fleste, fortsætter Carsten V. Jensen.

For Mathias Greve er det også en dag, hvor det store smil er fundet frem.

- Sidst der var en spiller, der skiftede fra Randers FC til Brøndby IF, beskrev han det som ”sit store udlandseventyr.” Det rammer nok meget godt den følelse, jeg også står med lige nu. Som offensiv spiller er Brøndby IF nok det fedeste, du kan komme til at spille for i Danmark pt., og jeg kommer for at være med til at give den offensiv endnu mere power. Jeg vil da gerne score nogle mål, men det er mindst lige så vigtigt for mig at gøre mine holdkammerater gode. Derfor sætter jeg også en stor ære i at have anden- og tredjesidste fod på en scoring og at knokle hårdt for holdet mod bolden, udtaler Mathias Greve.

Mathias Greve kan få debut allerede i weekenden, hvor det store københavnske derby venter mellem FC København og Brøndby IF.

Mere om Mathias Greve

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik