Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Stefan Lindahl

Barca og Spurs slås om Atalanta-stopper

FC Barcelona har meldt sig ind i kampen om Atalanta-argentineren Cristian Romero.
Cristian Romero er blevet et varmt navn på rygtebørsen den seneste uge. Først meddelte Tottenham, at de var interesserede i at hente den argentinske forsvarsspiller, og nu melder også FC Barcelona sig på banen. Det meddeler Football Italia.

Tottenham har ifølge mediet tilbudt Atalanta sammenlagt 382 mio. kroner for forsvarsspilleren. Bergamo-klubben holder dog fast i, at de skal have 458 mio. kroner. Efter sigende har Romero allerede accepteret et kontrakttilbud fra Premier League-klubben, men det vil han angiveligt genoverveje, hvis Barca kan imødekomme Atalantas prisskilt.

Romero blev sidste sommer sendt til Atalanta fra Juventus på et to-årigt leje-ophold med en købsoption på 137 mio. kroner. En købsoption, som Atalanta angiveligt allerede har indløst, hvorfor de ejer spilleren.

I sidste sæson spillede 23-årige Romero 42 kampe for Atalanta. Her bidrog han med tre scoringer og fem oplæg. Hos adskillige medier var argentineren en del af årets Serie A-hold, og af Lega Serie A blev Romero kåret som sæsonens bedste forsvarsspiller. Om kåringen skrev Lega Serie A:

- Fantastisk i en-mod-en situationer, hurtig i presspillet og intelligent, når det handler om at forudse modstandernes spil. En enestående sæson!

Denne sommer vandt Romero Copa America med Argentina. Også her kom han på turneringens hold.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER