Fodbold nyheder

Lokalmedie: Bobby Duncan på vej til Superligaen

Af Daniel Jensen

Steven Gerrards fætter kan være på vej til Jylland.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bobby Duncan har som ungdomsspiller præsenteret store engelske klubber som Manchester City og Liverpool, men på trods af at angriberen var en del af Liverpools sæsonforberedelser forrige sæson, ville han ikke forlænge sin kontrakt og blev solgt til italienske Fiorentina.


I det italienske gik det langt fra efter planen for englænderen, og allerede et år senere var han tilbage i det engelske hos Derby. Her virker det heller ikke til, at den 20-årige angriber får sit gennembrud, for nu er han på vej til Vejle i den danske Superliga. Det skriver lokalmediet Derby Telegraph. Ifølge mediet har Duncan fået tilladelse til at diskutere et skifte med Superligaens aktuelle bundhold.

Den 20-årige angriber har stadigvæk til gode at få sin ligadebut, men har dog en enkelt seniorkamp på sit cv. Han spillede nemlig en FA Cup-kamp for Derby i sidste sæson, hvilket også var hans eneste kamp på førsteholdet. Duncan er længe blevet set som et stort talent i det engelske, og han har også spillet på alle de engelske landshold op til U20-niveau.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik