Fodbold nyheder

Lægetjekket i hus:
Dansker solgt til Premier League-klub

Af Anders Bjørn

Søndagens meldinger fra B.T. lyder på, at den danske midterforsvarer Joachim Andersen forbliver i London, da han er blevet solgt fra Lyon til Crystal Palace.
Article image
Ritzau-Scanpix
Det ligner nu, at den hjemvendte danske EM-spiller Joachim Andersen ikke behøver pakke sine ting ned i London for at flytte tilbage til Lyon. Han var i sidste sæson udlejet til London-klubben Fulham, men nu skifter han i stedet til en anden klub i den engelske hovedstad i form af Crystal Palace.


25-årige Joachim Andersen spillede en flot sæson for Fulham, hvor han stod noteret for 31 kampe og forsvarsspilleren formåede at blive udnævnt til anfører for The Cottagers. Andersens præstationer er altså ikke gået ubemærket hen, og nu vil Crystal Palace og klubbens nye manager Patrick Vieira bringe ham til Selhurst Park.

B.T. erfarer søndag, at Palace tilbyder en femårig kontrakt til Joachim Andersen. Ydermere skulle klubben have åbnet tegnebogen betragteligt. Efter sigende ligger prisen på Joachim Andersen på omkring 200 millioner kr. Ydermere melder B.T. at danskeren allerede har gennemgået og bestået det obligatoriske lægetjek, og det skulle nu kun være et spørgsmål om tid, før Crystal Palace officielt præsenterer Joachim Andersen.
Mere om Joachim Andersen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik