Fodbold nyheder

Så meget koster Koulibaly denne sommer

Af Rasmus Padkjær

Den italienske journalist Alfredo Pedullà mener at vide, hvor mange penge klubberne skal diske op for at få fingrene i Napolis forsvarsstjerne Kalidou Koulibaly denne sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

30-årige Kalidou Koulibaly der til dagligt slår sine rødder i italienske Napoli, har været en ombejlet herre de sidste mange år, men den italienske klub har formået at holde senegaleseren i klubben. De har prissat den stærke forsvarsklippe så højt, at det har skræmt de mange bejlere væk. I dag er prisen dog sænket en del mener den italienske journalist Alfredo Pedullà at vide.

Kalidou Koulibaly er fyldt 30 år, og under to år tilbage af sin kontrakt med Napoli, mens han i den forgangne sæson var en del skadet, hvilket alt sammen har bidraget til at sænke prisen på Napolis forsvarsstjerne. Denne sommer menes Koulibaly at koste i omegnen af 515 millioner kroner, hvis en klub skal lykkes med at hente forsvarsklippen.

Det beretter Pedullà i forbindelse med Sergio Ramos’ skifte til PSG, hvor den franske hovedstadsklub skulle have forsøgt sig med et bud på omkring 300 millioner kroner på Koulibaly, inden man hentede Sergio Ramos i Real Madrid. Dermed forventes det ikke, at Napoli vil gå meget længere ned end 450 millioner kroner, hvis de skal ende med at lade Koulibaly forlade klubben.

Koulibaly har spillet 278 kampe for Napoli siden han kom til klubben i 2014 fra Belgiske Genk, og det er blevet til 12 mål i den italienske klub.

Mere om Kalidou Koulibaly

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik