Fodbold nyheder

Riyad Mahrez om Arsenal: Jeg kan ikke se, hvad der er bedre

Af Philip Sinkbæk Jensen

Arsenal har eftersigende kigget på Riyad Mahrez i Manchester City, der havde en tvivlsom fremtid hos the Citizens. Nu svarer Mahrez på tilbage omkring et skifte til Premier League-rivalerne.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 30-årige algerier, Riyad Mahrez, har på mærkværdigvis fået spekulationerne omkring et klubskifte på tale, selvom at Manchester City-kantspilleren er kontraktmæssigt bundet til 2023. The Citizens og Pep Guardiola har tænkt sig at sælge ud af stjerner inden at værdierne daler, så det budgetmæssigt kan forsvares at hente Harry Kane eller Erling Braut Håland til klubben for over 1 milliard kroner.


Arsenal har derfor vist interesse for den 30-årige Premier League-profil, men nu afviser Mahrez selv et skifte, der siden skiftet fra Leicester til Manchester City i 2018 har vundet et samlebånd af titler med klubben:

- Hvad nu hvis jeg gerne vil op på et højere niveau? Jeg kan ikke se, hvad der er bedre (end Manchester City, red.). At prøve at vinde en titel et andet sted? Nej, jeg elsker virkeligt England og engelsk fodbold er fantastisk, siger Mahrez til engelske Mirror og fortsætter:

- Jeg har ikke lyst til at forlade klubben. Jeg har stadigvæk mål at forfølge her.Mere om Riyad Mahrez

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik