Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Christian Bang Jensen

Her får du serveret dagens engelske rygter lige til morgenkaffen.

Article image

Manchester United er foran både Chelsea og naboerne Manchester City i kampen om den engelske angriber Harry Kane, da Tottenham vil have 860 millioner kroner plus to unavngivne førsteholdspillere fra de røde djævle. (Fodbold Insider)


Manchester City har taget kontakt til den 30-årige franske angriber Antoine Griezmann, omkring et potentielt skifte væk fra Barcelona. (Footmercato)

West Ham er i snak med Paris St-Germain om at tiltrække den 28-årige franske målmand Alphonse Areola, der var på udlån i Fulham i sidste sæson. (Mail)

Tottenham har tilsluttet sig Arsenal, Paris Saint-Germain og Atletico Madrid i jagten på Lyons 23-årige franske midtbanespiller Houssem Aouar. (Le10 Sport)

Arsenal har øget deres bud på Brighton-forsvarer Ben White og fremsat et tredje bud på omkring 415 millioner plus 50 millioner i præstationsbonusser. (Star)

Arsenals engelske U/21-landsholdmidtbane Emile Smith Rowe, der har været sat i forbindelse med Aston Villa, er klar til at underskrive en ny femårig aftale med The Gunners. (Birmingham Mail)


Forsvarsspilleren Kurt Zouma forventes at forlade Chelsea denne sommer, hvor Everton, Tottenham og Jose Mourinhos Roma alle er interesserede i den 26-årige franskmand, som allerede har afvist et tilbud fra Wolves. (Telefoot)

Newcastle, Tottenham, Wolves og Southampton forbereder alle et bud på Schalke 04s 20-årige amerikanske angriber Matthew Hoppe. (90 min)

Den administrerende fodbolddirektør i Tottenham, Fabio Paratici, har gjort en ny langsigtet kontrakt til den sydkoreanske angriber Son Heung-min til en af sine højeste prioriteter denne sommer. (90 min)

Liverpoolforsvareren Ben Davies ønsker ikke at forlade klubben på trods af tilbud fra Celtic og Bournemouth. (Mail)

Leicester er tæt på at skrive kontrakt Ryan Bertrand, der i øjeblikket er uden kontrakt efter afslutningen på opholdet i Southampton. (Journalisten Fabrizio Romano til Leicester Mercury)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik