Fodbold nyheder

Bekymrende statistik:
Kane scorer mest på Schmeichel

Af Philip Dar

Harry Kane har det særdeles godt med at møde den danske landsholdsmålmand.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Onsdag aften skal braget i EM-semifinalen mellem England og Danmark, stå på Wembley Stadium. Opgøret bliver kaldt det største i flere årtier for det danske landshold og det lader til at blive marginalerne der skal afgøre, hvem der indløser billet til EM-finalen.

Derfor er der særligt fokus på duellerne i kampen, særligt en duel som til dagligt udspiller sig i Premier League. Det drejer sig om den danske målmand Kasper Schmeichel og Englands stjerneangriber Harry Kane som til dagligt tørner ud for henholdsvis Leicester City og Tottenham, og derfor har stået overfor hinanden adskillige gange.
Helt præcist 15 gange, har de to stået overfor hinanden og her er det blevet til 14 scoringer fra Kane på den danske målmand, hvilket gør Schmeichel til den målmand som Kane har scoret flest mål på, det skriver statistikmediet OptaJoe ifølge bold.dk.

De 14 mål på Kasper Schmeichel er 4 mål flere end mod nummer to på listen, som er Kanes landsholdskollega Jordan Pickford.

Semifinalen på Wembley fløjtes op klokken 21 og her skal Schmeichel og det danske forsvar altså sørge for at Kanes statistik ikke bliver udbygget.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik