Fodbold nyheder

Engelske stjerner sendt i Corona-karantæne efter landskamp mod Skotland

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Ligesom vi alle gik og troede at Corona-pandemien var ved at være en saga blot, så er de to engelske spillere Mason Mount og Ben Chilwell sendt i isolation efter kampen mod Skotland, hvor de lystigt snakkede med Billy Gilmour, der er blevet testet positiv for Covid-19.

Article image

Det igangværende europamesterskab i fodbold har længe stået i skyggen af den verdensomspændende Covid-19 pandemi. Først blev turneringen flyttet fra 2020 til 2021, men Coronaen har ikke helt sluppet taget i fodbolden. Flere gange er spillere blevet testet positive, og det har sat store krav til hele organisationen.


Nu er Skotlands midtbanespiller, Chelsea-spilleren Billy Gilmour også blevet testet positiv for corona, og det er faldet tilbage på det engelske landshold, der spillede 0-0 mod skotterne på Hampden Park.

Således blev Ben Chilwell og Mason Mount, der begge er holdkammerater med Billy Gilmour til daglig, set snakke med den lille skotte efter kampen. Der skulle eftersigende også have været et 25 minutters møde mellem de tre i tunellen efter kampen. De to engelske spillere er nu sendt i isolation fremgår det af det engelske fodboldforbund

- Mount og Chilwell er blevet isoleret fra resten af truppen indtil mandag d. 28. juni. Beslutningen er taget af lægestaben og med rådgivning fra de engelske sundhedsmyndigheder, skriver fodboldforbundet i en pressemeddelelse.

England møder Tjekkiet i deres sidste gruppekamp. Den bliver spillet d. 22 juni på Wembley.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik