Fodbold nyheder

Officielt:
Brøndby henter 37-årig målmand på fri transfer

Af Jonathan Kjær Troelsen

Der er kommet rutine på målmandspositionen hos de danske mestre.

Article image
Ritzau-Scanpix

Brøndby IF har underskrevet en kontrakt med den rutinerede målmand Thomas Mikkelsen. Det skriver Brøndby på sin hjemmeside. Mikkelsen kommer til klubben, efter hans kontrakt er udløbet med Superliga-nedrykkerne fra Lyngby.

Thomas Mikkelsen indtræder i et ellers meget ungt målmandsteam i Brøndby. Efter Marvin Schwäbes afgang stod klubben tilbage med de to unge målmandstalenter Mads Hermansen og Jonathan Ægidius. Men hvem førsteholdsmålmanden bliver til næste sæson er endnu uvist. Det siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

- Trænerne ser frem til arbejdet med den nye keeper gruppe og så må vi den kommende periode se, hvordan det falder ud, for som Niels Frederiksen siger, så spiller den bedste – uanset om han hedder Mads, Thomas eller Jonathan.

Thomas Mikkelsen har første træningsdag med sine nye holdkammerater lørdag, hvor målmandskampen står sit første slag. Men de tre målmænd supplerer hinanden godt ifølge fodbolddirektøren.

- Det er en erfaren og dygtig målmand, vi får ind i truppen med Thomas Mikkelsen. Nu har vi et team bestående af tre målmænd med forskellige profiler, der skal supplere hinanden og konkurrere i dagligdagen, siger Carsten V. Jensen ifølge bold.dk.


Mere om Thomas Mikkelsen

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik